Hirdetés |2017. október 15-22-ig

2017.10.12 19:36

1.Kedden reggel 7 órakor Csendes szentségimádás fél 8 –kor szentmise a Belvárosi templomban. Du.  5 órakor szentmise  a zárdában előtte Rózsafüzér.

2.Október hónapban a misék előtt imádkozzuk a Rózsafüzért. Hétfőn és Pénteken  1/4 5- től ünnepélyes formában tesszük. Jöjjünk el minél többen.  

3.Csütörtökön reggel  7,45  – kor a Püspök templomban a Park Utcai  Katolikus Iskolások miséje lesz.

4.Kérjük, hogy a gyerekek a szentmisék alatt az első padokban üljenek, a kisebb gyerekekkel a szülők is elöl ülhetnek. A miseigazolványokat a gyerekek a mise után írassák alá.

5.Elindítjuk a TAKI (találd ki) rejtvényünket. Aki szeretne ebben részt venni, vigyen egy rejtvényt, ami a vasárnapi evangéliummal kapcsolatos, és a jövő vasárnap hozza vissza, és a bejártatnál lévő dobozba, helyezze el, és a két hét múlva a következő diákmisén 5 játékost kisorsolunk, akik ajándékot nyernek, ha helyes a megfejtés. Ezért kérjük a nevet is felírni. Aki figyelt az evangéliumra, könnyen meg tudja oldani, de utána is lehet nézni a vasárnapi evangélium szövegének.

6.A felnőttek számára elkezdődött a katekumenátus, ami felkészít a felnőtt keresztény életre és a szentségek vételére. A következő találkozás Október 23-án hétfőn este 6 órakor lesz a Belvárosi plébánián.

7. A sekrestyében kapható jövő évi kalendárium és forgatós falinaptár.

8.Jövő vasárnap missziós vasárnap, amikor nemcsak imádkozunk a misszióért, hanem mi magunk is misszionáljunk, a  saját környezetünkben, ill. a jövő vasárnapi perselyadományt a missziók javára gyűjtjük.

9.Jövő vasárnap a fél 11-mise  a zárdában sokac mise lesz.

Vissza

Elérhetőség

Mohácsi Római Katolikus Plébánia
7700 Mohács,
Szent Mihály tér 8.

69/322-866
30/602-77-20

Mohácsi Római Katolikus Plébánia © 2013-2017 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode