Hirdetés | 2017. november 19-26-ig

2017.11.19 15:14

Misék előtt:

Vasárnap/ma van az Erzsébet napi országos gyűjtés a perselyadományainkat a Karitász javára ajánljuk fel, hogy a rászorulókon tudjunk segíteni országosan és helyben.

Szombaton

1. A mise után,  lesz a megáldása és átadása az új Karitász háznak a Dózsa utca 20 –ban, melyre szeretettel várjuk a meghívott vendégeket.Ezt a helyet ajándékba kaptunk egy Amerikában élő, volt mohácsi Asszonytól, és az utóbbi pár hónapban újítottuk fel, hogy a Karitász igényeinek megfeleljen. Köszönjük Martina Erzsébetnek, hogy a felújítást kézben tartotta, és ugyancsak köszönet a Karitász munkatársaknak, akik segítettek és segítenek továbbra is.

 

1. Egész évben a Szent Antal perselyen keresztül támogathatjuk,  a Karitász munkáját..

Akik szeretnének csatlakozni a  Karitász szolgálatba, jövő vasárnap a misék után a karitász munkatársaknál jelentkezhetnek főbejáratnál. Érezzük magunkat megszólítva, főleg a friss nyugdíjasok találhatnak elfoglaltságra és szerető közösségre, de az aktív korúakat is várjuk.

 

2. A Bibliakör sajnos tévesen lett meghirdetve, ezért 16 – án meg volt az első alkalom Laci atyával, akik a jövő hét  csütörtökre készültek, azoknak is meg lesz 23- án csütörtökön este 6 órától  Tamás  atyával, a közösségi házban  Színház utca 1. A jövő vasárnapi olvasmányokat beszéljük át. Szeretettel várunk mindenkit.

 

3.A TAKI (találd ki) rejtvényünk elvihető a mise után. Sorsolás a vasárnapi/mai gitáros misén.

 

4.A sekrestyében kapható jövő évi kalendárium és forgatós falinaptár.

 

5.November 22-én, szerdán ,17.00-kor várjuk a szülőket és minden érdeklődőt Nagy Péter, egyházmegyei közoktatási munkatárs előadására, amelynek címe: Értékválság, a család ellen ható társadalmi folyamatok. Helyszín: a Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola könyvtára.

 

6.November 25 –én szombaton du 5 -6- ig a Belvárosi templomban csatlakozzunk az Eucharisztikus Kongresszus felkészüléseként a 20.000 Szentségimádóhoz egy időben. A Jézus Szíve Család imaórája lesz ekkor, jöjjünk el minél többen.

 

7.Jövő vasárnap a fél 11-s mise  zárdában sokac mise lesz.

 

8.Akik szívesen felajánlanának fenyőfát templomainkba karácsonyra, kérem jelezzék az adott templom sekrestyésének.

 

9.Aki szeretne gyermekeknek szóló Bibliát rendelni jövő vasárnap megteheti a sekrestyében. Ára 3500 Ft. A címe :Az első Bibliám.

 

10.A püspök templomban elkészül az oldalajtó, aki szeretne támogatást adni, megteheti a Terike néninél, az erre szánt perselybe, vagy a plébánia irodájában. Az eddigi adományokat köszönjük.

Vissza

Elérhetőség

Mohácsi Római Katolikus Plébánia
7700 Mohács,
Szent Mihály tér 8.

69/322-866
30/602-77-20

Mohácsi Római Katolikus Plébánia © 2013-2017 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode