Hirdetés | 2017. november 5-12-ig

2017.11.03 12:55

  1.Hétfőn a szentmise a Belvárosi templomban lesz reggel 7 órakor, utána szentségkitétel és egész napos Szentségimádás lesz, du. 4 ig.

 

2.Kedden mivel papi rekollekció lesz  reggel fél 8 –kor Püspöki szentmise lesz a Belvárosi templomban. Délután a zárdában a szentmise elmarad.    

 

3.Aki megoldotta aTAKI (találd ki) rejtvényünket,  és bedobta a helyes megfejtést a mise végén lesz a sorsolás. El lehet vinni a következő rejtvényt és jövő vasárnap lehet visszahozni. Sorsolás két hét múlva a gitáros misén.

 

4.Szeretettel várjuk a várandósokat, 0-3 közötti kicsiket és szüleiket a Babaklubba november 8-án, 10 órakor a Közösségi Házba!

A kölyökklub november 9-én, 17.00 órakor tartja következő alkalmát, melyre az óvodásokat és elsős, másodikos diákokat várjuk. Helyszín. Közösségi Ház

Ezentúl a hónap 2. vasárnapján lehet a kicsiknek elvonulni a sekrestyébe az evangélium után külön foglalkozásra.

 

5. A következő katekumenátus november 7 –én kedden este7 órakor lesz a plébánián.

 

6.A sekrestyében kapható jövő évi kalendárium és forgatós falinaptár.

 

7.Kérjük jelezzék az újság és Adoremus előfizetők november 20-ig, hogy 2018 ban is kérik –e ? Ill. ha vannak újak is azok jelezzék. November 30 –ig be kell fizetni a december havi újságot és Adorémus díjat is.

 

8.A jövő héten postázzuk ki névre szólóan, azoknak az egyházadós csekket, akik nyilvántartásunk szerint az idén ill. tavaly megfeledkeztek róla. Amennyiben valaki időközben befizette, kérem az irodába hivatali időben, egyeztessen. Egyházközségi hozzájárulást azoktól kérünk, akik elmúltak 18 évesek és nem tanulnak nappali tagozaton, ezért jövedelmük van. Jövedelemnek számít a fizetés és a nyugdíj. Egy csekken több személynek a díját is be lehet fizetni, ill lehet átutalással is rendezni a csekken lévő számlaszámra. Előre is köszönjük, hogy anyagi hozzájárulásukkal támogatják plébániánk zavartalan működését.

 

 

9.”Fogd  és vidd akció-t szervez a Vöröskereszt november 10-én pénteken 17 -19 óra között az IC-ben.

 

Vissza

Elérhetőség

Mohácsi Római Katolikus Plébánia
7700 Mohács,
Szent Mihály tér 8.

69/322-866
30/602-77-20

Mohácsi Római Katolikus Plébánia © 2013-2017 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode