Hirdetés | 2017. november 12-19-ig

2017.11.11 14:43

1.November 18 –án szombaton a Belvárosi templomban az esti mise  egy órával korábban, tehát du. 5 órakor kezdődik, amelyet Dr. Udvardy György püspök úr tart, amelyre szeretettel várunk mindenkit. Megáldja a Szent Erzsébet kenyeret, majd a mise után,  lesz a megáldása és átadása az új Karitász háznak a Dózsa utca 20 –ban, amelyre szeretettel várjuk a meghívott vendégeket, Tanácsosi testület tagjait, katolikus intézményeink vezetőit, a Rózsafüzér társulatok vezetőit, lelkiségi vezetőket és a cserkészek képviselőit, hiszen ez a ház az ő otthonuk is lesz.

Ezt a helyet ajándékba kaptunk egy Amerikában élő, volt mohácsi Asszonytól, és az utóbbi pár hónapban újítottuk fel, hogy a Karitász igényeinek megfeleljen. Köszönjük Martina Erzsébetnek, hogy a felújítást kézben tartotta, és ugyancsak köszönet a Kariász munkatársaknak, akik segítettek és segítenek továbbra is.

 

2.Jövő vasárnap lesz az Erzsébet napi országos gyűjtés a perselyadományainkat a Karitász javára ajánljuk fel, hogy a rászorulókon tudjunk segíteni országosan és helyben. Aki élelmiszert adományozna, az a templom bejáratánál helyezheti el .

Egyébként egész évben a Szent Antal perselyen keresztül támogathatjuk,  a Karitász munkáját..

Akik szeretnének csatlakozni a  Karitász szolgálatba, jövő vasárnap a misék után a karitász munkatársaknál jelentkezhetnek főbejáratnál. Érezzük magunkat megszólítva, főleg a friss nyugdíjasok találhatnak elfoglaltságra és szerető közösségre, de az aktív korúakat is várjuk.

 

3.Bibliakör indul november 16-án csütörtökön este 6 órától a Közösségi Házban, Laci atyával, Színház utca 1. A jövő vasárnapi olvasmányokat beszéljük át. Szeretettel várunk mindenkit.

 

4.Aki megoldotta aTAKI (találd ki) rejtvényünket, dobja be a helyes megfejtést a főbejáratnál lévő ládikóba. Sorsolás jövő vasárnap a gitáros misén. .

 

5.A sekrestyében kapható jövő évi kalendárium és forgatós falinaptár.

 

6.Kérjük jelezzék az újság és Adoremus előfizetők hogy 2018 ban is kérik –e ?

 

7.November 15-én, szerdán 17.00-kor tartjuk első iskolába hívogató foglalkozásunkat a Boldog Gizella Katolikus Iskolában. Szeretettel várja a leendő első osztályosokat a tanító néni: Szerencsés Ilona.

 

8.November 22-én, két hét múlva szerdán ,17.00-kor várjuk a szülőket és minden érdeklődőt Nagy Péter, egyházmegyei közoktatási munkatárs előadására, amelynek címe: Értékválság, a család ellen ható társadalmi folyamatok. Helyszín: a Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola könyvtára.

 

9.November 25 –én két hét múlva szombaton du 5 -6- ig a Belvárosi templomban csatlakozzunk az Eucharisztikus Kongresszus felkészüléseként a 20.000 Szentségimádóhoz egy időben. A Jézus Szíve Család imaórája lesz ekkor, jöjjünk el minél többen. Az imacsoport vezetők jelezzék a létszámot, hogy le tudjuk jelenteni a Központnak.

Vissza

Elérhetőség

Mohácsi Római Katolikus Plébánia
7700 Mohács,
Szent Mihály tér 8.

69/322-866
30/602-77-20

Mohácsi Római Katolikus Plébánia © 2013-2017 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode