Hirdetés | 2017. szeptember 17-24.

2017.09.16 21:46

 • Szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik a gyalogzarándoklaton részt vettek ill. szolgálatukkal segítettek, a Karitász munkatársainak is köszönjük a szolgálatot.

 • A Szent Erzsébet Káritász kéri, hogy akik szeretnének besegíteni az önkéntes szeretetszolgálati munkába, jelentkezzenek a plébánián vagy a sekrestyében jelezzék megadva az elérhetőségüket.

 • A jerikói zarándokok akik Esztergomból indultak gyalog, szeptember 21-én csütörtökön  du. 5 órás szentmisére érkeznek a Fogadalmi templomba, utána rövid szentségimádást tartanak, majd másnap a péntek reggeli fél 8-as mise után indulnak tovább Hercegszántó felé. Akik szeretnének hozzájuk csatlakozni, akár csak egy szakaszig megtehetik.

 • A felnőttek számára elkezdődött a katekumenátus, ami felkészít a felnőtt keresztény életre és a szentségek vételére. A következő találkozás szeptember 28-án csütörtökön este 7 órakor lesz a Belvárosi plébánián.

 • Azok a szülők akik 3, 4, és 8. osztályos gyermekieket fakultatív hittanra is beiratták, ebben a hónapban iskolai keretek között délután, a jövő hónaptól a Fogadalmi templom mögötti Kolping iskola épületében készülhetnek a szentségek vételére kéthetente dupla órában. Más plébániai közösségek számára is lesz lehetőség, hogy ebben a közösségi házként működő épületben kapjanak helyet, amelynek a címe Színház u.1.

 • A sekrestyében kapható jövő évi kalendárium és forgatós falinaptár.

 • Jövő vasárnap Szentírás vasárnapja lesz. Akinek nincs saját Szentírása, jelezze az irodában  vagy mise utána sekrestyében és szívesen beszerezzük.

 • Már előre hirdetjük, hogy Október 7-én a Rózsafüzér Királynőjének napján, szombaton du. 2 órától medjugorjei lelkinap lesz a Fogadalmi templomban a templom búcsújához Magyarok Nagyasszonyához kapcsolódóan.
  Délután 2 órától: 
  Rózsafüzér, tanúságtételek, Medjugorjei szentségimádás és sok éneklés lesz.
  Este 6 órakor lesz a szentmise amelyet a hercegszántói plébános Polyák Imre ezüstmisés atya tart. Jöjjünk el minél többen és másokat is hívjunk.
  A program alatt lesz gyónási lehetőség is. Imádkozzunk a találkozó lelki sikeréért.

 • A Püspök templom oldalajtaját szeretnénk lecserélni, mert jelenleg használhatatlan. Az új ajtó elkészítéshez szeretnénk kérni a kedves testvérek hozzájárulását. Adakozni lehet a Zárda és Püspök templom sekrestyésénél, Terike néninél ill. az ott erre a célra felállított perselyekbe. Természetesen a plébánián is le lehet adni az erre a célra szánt adományokat. Előre is köszönjük a segítséget.

   

Vissza

Elérhetőség

Mohácsi Római Katolikus Plébánia
7700 Mohács,
Szent Mihály tér 8.

69/322-866
30/602-77-20

Mohácsi Római Katolikus Plébánia © 2013-2017 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode