Hirdetés | 2018. február 4-11-ig

2018.02.04 12:39

1.A jegyes kurzus február 8 –én csütörtökön este fél 7 –kor kezdődik a Kolping Közösségi házban Színház utca 1-ben.Kérjük a jegyeseket ,akik nálunk készülnek, jöjjenek el erre az estére. Utána is csütörtökönként lesz a kurzus.

2. Keddenként reggel 8 –tól este 8 –ig Szentségimádási napunk van a Belvárosi templomban.

 

3.Találd ki rejtvény sorsolása a  9-es misében lesz, a mostani rejtvényt lehet vinni, és jövő vasárnap visszahozni, sorsolás két hét múlva.

 

4. Jövő vasárnap a Búsójárás vasárnapján, február 11-én a  Püspök templomban a szokásos reggeli fél 8-as mise lesz.  

A Zárdában pedig szombaton február 10-én este 6 órakor lesz az előesti szentmise német nyelven.(A Belvárosiban nem lesz előesti mise)

 

5.A Fogadalmi templomban február 11-én vasárnap délelőtt két szentmise lesz 9-kor és fél 11-kor, és kb fél 12-kor   a téren- mivel aznap kezdődik a Házasság hete, -megáldjuk a jegyes és házaspárokat.Hívjunk másokat,a vendégekkel is el lehet jönni a misére és utáan az áldásra.

 

6.Jövő vasárnap az esti  6 órás szentmise a Belvárosiban lesz a betegek kenetének kiosztásával,mivel aznap a Betegek Világnapja lesz .A betegek kenetének feltétele a kegyelem állapota.

Szombattól elkzedődött a Belvárosi templomban a lourdesi kilenced imádkozása délután 3 órától.

 

 7.A házasság hete program keretében  február 15 –én csütörtökön este 6 órakor az az Ifjúsági Központban lesz  egy előadás amelyet Dr Mihalec Gábor  pár és családterepeuta tart :Titkosügynök technikáka szerlemeben címmel. Erre sok szeretettel várunk mindenkit házasokat, jegyeseket, fiatalokat,középkoruakat,idősebbeket. A belépés díjtalan ,mert a pécsi egyházmegye rendezi.Jó lenne ha  megtöltenénk az IC-t. A főbejárattól Vihetünk  szórólapot,amellyel tudunk másokat is hívni.

 

8.A misék után Balázs áldást osztunk, kérjük középen felsorakozni és oldalt visszamenni.

 

Vissza

Elérhetőség

Mohácsi Római Katolikus Plébánia
7700 Mohács,
Szent Mihály tér 8.

69/322-866
30/602-77-20

Mohácsi Római Katolikus Plébánia © 2013-2017 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode