Hirdetés | 2018. január 7-15-ig

2018.01.07 07:21

Kérnénk, hogy azok a jegyespárok, akik idén szeretnének esküdni, a hivatali időben jelentkezzenek időpont egyeztetésre, a jegyes vizsgálatra a plébánostól kérjenek időpontot.

Erre a hétre is van néhány szabad miseszándék. Kérjük, jelezzék a szándékot erre a hétre akár a sekrestyében is. A további időszakokra is lehet rendelni szentmiséket az irodában.

Találd ki rejtvény sorsolása lesz a 9 es misében. A új rejtvényt a mise után lehet elvinni, és jövő vasárnap visszahozni és két hét múlva lesz ujabb sorsolás.

 

A hívek kezdeményezésére, készülve az Eucharisztikus kongresszusra, ezentúl nem havi, hanem heti szentségimádásunk lesz a Belvárosi templomban, a  reggeli fél 8-as mise után, reggel  8 –tol este 8 –ig. Ezért  reggel 7 órától nem lesz előtte csendes Szentségimádás. Örülök azoknak, akik jelentkeztek, hogy abban az órában, amit vállaltak itt lesznek, de az lenne a szép, ha minél többen csatlakoznánk. Mivel munkaidő utánra is átcsúszik az aktív dolgozókat, szülőket is kérjük, csatlakozzanak és egy kis időt, töltsenek el rendszeresen az Oltáriszentségben  jelen lévő Jézus előtt.

Vissza

Elérhetőség

Mohácsi Római Katolikus Plébánia
7700 Mohács,
Szent Mihály tér 8.

69/322-866
30/602-77-20

Mohácsi Római Katolikus Plébánia © 2013-2017 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode